ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΣ

> ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΣ

Managing Partner

O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΣ διαθέτει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων προς εταιρίες του ευρύτερου χώρου της υγείας για την αποτελεσματική διαχείριση των μεταβαλλόμενων αναγκών τους σχετικά με την εξέλιξη και διείσδυσή της ψηφιακής τεχνολογίας, την ανάπτυξη ικανοτήτων και την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους «πελάτες» τους.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, προκλήσεις και αλλαγές της κάθε εποχής, εξέλιξε την επαγγελματική του καριέρα αρχικώς μέσα από θέσεις εμπορικής και γενικής διεύθυνσης στην Ελλάδα και στη συνέχεια ανώτατες θέσεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και επιχειρησιακή ανάπτυξη.

Το 2013 ίδρυσε στην Ελλάδα την GET2WORK, εταιρία που σήμερα κατέχει πρωτοποριακό και αναγνωρισμένο ρόλο στην καθοδήγηση και ανάπτυξη εταιριών και επαγγελματιών υγείας προς την καινοτομία (Digital4Pharma, Θεραπευτική Συμμαχία).

Συμμετέχει πολλές φορές ως ομιλητής σε επιμορφωτικές εκδηλώσεις (σε Ελλάδα και εξωτερικό), ως εισηγητής σε εκπαιδεύσεις επαγγελματικής ανάπτυξης και ως διδάσκων σε εστιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Κατέχει τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στην Τεχνητή Νοημοσύνη, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο).